Livrare rapida !
Delivery Cluj Napoca 45-90 minute

Calitate garantata !

Transport GRATUIT la comenzi peste 30 lei.

Tel: 0721 90 32 71
Tel: 0756 67 16 97

Pentru cartierele Iris , Bulgaria , Someseni , Dambul Rotund comanda minima este 50 ron.

PROGRAM LIVRARE
Duminica - Joi 10:30 - 22:30
Vineri - Sambata 10:30 - 23:00

Se livreaza doar in Cluj NapocaLivrare Livrare

Termeni si conditii

Va multumim ca ne vizitati !

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Bonjour Pizza isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Bonjour Pizza nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Bonjour Pizza poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Bonjour Pizza garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

Bonjour Pizza este marca inregistrata a SC BONJOUR FOODS SRL, avand sediul social in Cluj Napoca , str.Buna-ZIua, nr 39A,SP.2. judetul Cluj, nr. de inregistrare la registrul comertului J12/1486/2019.

Intregul continut al Bonjour Pizza este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului Bonjour Pizza se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC BONJOUR FOODS SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa Bonjourfoods2019@gmail.com.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Bonjour Pizza incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Bonjour Pizza nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Bonjour Pizza nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul Bonjour Pizza, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail Bonjourfoods2019@gmail.com atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC BONJOUR FOODS SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul Bonjour Pizza, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC BONJOUR FOODS SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

SC BONJOUR FOODS SRL, proprietara a Bonjour Pizza va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.